Pages

November 29, 2011

port dickson !

Assalamualaikum..
plan yang dirancang beramai2. tapi hanya kami yang pergi. sebab yang laen ade masalah yang x dpt dielakkan..
so kami gerak berlima yang sporting abes tu. haha..
mule2 g UM, jumpe addas. ..
ikutkan plan nak nek genting jeh...
tgk malam masih muda, kami gerak ke PD !
yeaahhh leyh dg deruan ombak....

lets enjoy the picture oke. jangan jeles.! hahaha;p

so malas nak cite pepanjang.
lets picture talks !
~ ~ ~ ~ ~welcome to PD !!~ yeahhh simbolic pD!



* bukan senang nak amek pic kat sini oke. lau lah MBPD dpt tahu. kami kene tahan tau. hehehehe:)

nama diukir atas pasir pantai menandakan kami di PD!
* Amy, Mazi, Jue, Nana & Yen <3





santapan kami pada jam 0500. heeee :)

be4 kami berangkat pulang ke Kualalala lumpur. :)

thanks to MAZI, YEN, NANA, AMY !
korang memang sporting abes la weyyyy!!!
sayang korang!!~ the best trip for me in this semester!~

end.. pic laen korang stalk kat fb la ye.. lembab la nak upload kt blog. hehehe:)

November 23, 2011

20112011 !

20112011.
taman tasik ampang hilir.

DONE ! bye. :))

bola dan final.

sana bola sini bola.
ape yang penting Harimau da baham Garuda oke.
sangat puas haty malam yang kami tengok kat kedai mamak.
hahaha meriah gila even kat kedai mamak jeh oke..
haha. ape2 pun the best match kot bagi aku. ngeee~~

GOOD JOB MALAYSIA. SAYANG HARIMAU MUDA MALAYA!

* warna kuning ? erkkk disebabkan jersey MAS warna kuning. act aku x suke warna ni. hiihi..

* to jersey NUM 21 tu. awak smart di padang. cool jeee~ ngeh ngeh.
da abes suara kan. so focus on dynamics pulak lepas tu. hehe.
tapi paper semalam cam hampeh jeh.. haihhhh..
usaha sudah. time to tawakal dan berdoa. AMIN. :))

tinggal lagi satu paper. lepas tu balik kekampung halaman...
prepare for my sister wedding pulak ni. ngeeee~~
byebye. jumpe lagi oke.!
salam.




October 27, 2011

the best frens i HAVE !

lets pictures speak ! ~ :)










terima kasih kena buat saya gembira :)

September 16, 2011

k.a.w.a.n :)

kau tetap kawan aku.. kau pernah menjadi tempat untuk aku luahkan isi haty aku..
kau kawan aku. aku tahu kau kawan yang baek.
tapi kenape perlu berkata2 begitu. sampai aku terasa dengan setiap kata yang keluar dari mulut kau.. aku manusia biasa. memerlukan kawan untuk hidup.. aku tahu itulah diri kau yang sebenar. tapi tak semua yang kita cakap itu akan buat orang laen selesa dengan kita.....

bersabarlah wahai haty...
aku tahu aku masih ade kau sebagai kawan aku... yang boleh susah senang bersama aku.
sebab aku da lama kenal kau...
maafkan aku sekiranya perbuatan aku menyakitkan haty kau.. tapi haty yang terasa ni perlu ade space nak diubati....
i'm just a ordinary person babe...
aku sayangkan persahabatan ni....

smile always ye kawan...
:))

July 30, 2011

hari gembira aku !

29 july come again oke!! haha.
so aku da meningkat dewasa nih. haish!
ape2 pun terima kasih bebanyak atas ucapan2 korang ye.
aku sgt3 hargai nye.

kepada Incek Sayang! terima kerana awaklah orang pertama yang wish!
i love you :) <3

huu kepada housemates aku yang gila2 tuh.
terima kasih ye for the suprise party with the special cake and also bring me a sweet memories!! urrgh terbaek!
sayang korang! | yen , zaty, nana. siti |

kepada kawan2 aku yang aku kenal. terima kasih for the wishes!
kawan fesbook!
kawan2 kat kluang jhr. SMKKT!!!
kawan2 kat KKTM,
kawan2 kat Unikl :)
semua2 lah. terima kasih yah!!
MAY ALLAH BLESS you all

and the best part is i got many present ANGRY BIRD today.
special form my fren and sisters!!!
waaah sangat2 terharu oke. tak dapat nak digambarkan dengan kata2.
rasa nak nages pun ade. terima kasih ye... :)
i love you all!!!!
~



* thats from my lovely sister and fren oke!!
my collection :)

*************

* from my BFF .. ezaty!!

~
* from kak NURUL ASSNA yang comel. hehehe terima kasih!! :))

~

* from adik Kazim :)) hehe. naseb muat2. hahaha;p

~
* from adik Nonie. hehe. leyh gune kipas ni lau panas. haha..:))


terima kasih bebanyak kawan2. saya hargai.
hehehe sangat comel la angry bird ni. fanatik giler!! hahaha :))
may god bless you all :)

done for today. huuu..
. mizz eda .

July 16, 2011

hang out !

hang out !
yang penting destinasi kali ni. kami ke MELAKA.
plan dalam fb jeh dengan cazen2 ku yang gila2 tuh kan. hehe.
balik kg last week. so plan g melaka sbtu. lepas cik SIERA balik kerja.
pergi 2 kete. so aku amek peluang la usha2 jalan ke MELAKA tuh. tup2 leyh pergi dengan buah haty. hehe;p

dengan berbekalkan JHY kan. kami smpi di melaka dengan selamat nye. hehe.
berjalan sakan la.
kami ber ENAM.
MELL. SIERA&QAYUM. MIENA. NANA. DAN AKU

huu. semua tuh cazen2 aku ye. hehe. malas nak story panjang2. tengok pic jeh lah ;p
~
~

*kami ber ENAM :)

ALL THE COUSIN :)



berlatarbelakang kan kapal terbang!

berlatarbelakangkan kereta api !

propa jeh lebeh! haha. #muke aku sgt kelaka!

A famosa. penat mendaki. ;p

depan A famosa !

now kami di Padang Dataran Pahlawan :)
tanpe dua org lagi. sebab mereka dating! HAHA;p

* pic2 ni di ambil atas jasa kamera Cik Miena kita ye. hehe trimas!!


lastly. ni pic aku oke. diambil melalui HP tersayang tu jeh. hehe :)

oke done! the end. tak larat nak upload bnyk2. haha...
so ni jeh. selebeh nye. tgk FB jeh! :)

' the best hang out on this semester break! '

. edaa .


July 6, 2011

kisah hati

Kisah hati - alyah

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu


*****************

suke giler kat lagu ni... hurm part yang atas tuh bermakna. yang di highlight tuh!;p


June 21, 2011

. cermin mata dan rambut baru . HAHA ;p

orang panggil ak OKB.. haha..kejap je jadi OKB nieyh..tgk2 duit kat bank da nak abes da.. adoi! boros nye.. hehehe.. act bukan ape pun.. bayar hutang je lebeh.. yang selebehnye bagi kat mak la an.. wat tambah2.. hehehe.. so tinggal bape je untuk ak beli ape y diidamkan..lallala.. so tadi pergi gunting rambut n pergi amek cermin mata... cewah! mak cakap cermin mata da baru.. so kene belaja rerajin! terima kasih MAK... sayang mak! huhuhu.. so malas nk update bnyk2.. hehe.. tgk lah rmbut n cermin mata baru aku...lalalalaa ;p

************************




* nampak besar sket an..sebab ZOOM haha.. new hair! HAHA.. xlarat da nak bela rmbut panjang! ;p





* thats my new glasses! haha.. warne purple! alalalall.. I LIKE <3....

sdah2 larh tgk an..hehe..saje gedik jap! hahaha.. oke DOne!! tata!

. end .
. mizz eda .

. bila haty ada taman .

ayat pun da berbunga2 an.. HAHA.. ape pun tableyh la aku nieyh.. bukan nye ape nak story sket pasal haty.. cewaaahh..betul la cakap orang... baek pergi kat orang yang sayangkan kita.. so aku tahu die sayang aku.. dan aku sayang kan die lagi..jadi keputusan untuk kami together balik tu tebal kot.. sebab aku xde sesape selaen die ... dan die xde sesape selaen aku.. dan aku percaya aku bahagia dengan die.. da 3 tahun da aku nan die... huuuu.. mengharapkan yang terbaek lepas ni.. harap2 doa kami dimakbulkan.. dan akan cube faham dan memahami between us... hope soooo :)

tak sangke pertemuan yang singkat aku dan die ari tuh.. da wat kami pikir panjang pasal relationship yang kami declare as TTM be4 nih tukar ke yang lebeh baek.. huuuu.
segalanya berjalan dengan lancar.. HAHA.. harap lepas niyh aku dan kau sedia harungi semua nya oke !! saya sayang awak! teeeeeeet :)
yang lame da bersambung balik! aku tetap bersamanya! :)
Alhamdulillah .....

**************************
iloveyoumorethanyouloveme!! :)
♥ sayang

. Tatatata .
. mizz eda .

June 5, 2011

d.a.t.i.n.g ♥

location : Taman Tasik Kluang
time : 1700
date/day : 05.June.2011/sunday :)

*******************

mesti dimulakan dengan pic aku larh an~ ;p

wooot! tengok pic je da tahu kan aku kat mane ? haha.. of cos larh.. berjalan2 menenangkan pikiran bersama2 ttm aku :)
tengok pic cam happy semacam je kan..
[badan pun da naek..senang haty duk nan mak! nak kurus!]

let check out! hahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaa! :))

aku lagi ? entah bile nak smpi turn ttm aku nih.. sabor jelah yep awak! :)
jeti yang agak usang! haha;p
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
malu larh nak tunjuk! haha.. [gedik nye!]
~
~
~
~
~
~
~
~
~


thats my TTM ~ sory letak pic awak ye.. saje nak ceriakan blog saya :)
nama dia iwan :)
tibe-tibe !
[ doakan jodoh kami kuat oke ]
~
~
~




pic ni agak gedik di situ yah! sebab aku pinjam die punye ray ban :) haha..
sekali pakai nampak cm daten tak ? ahaks! perasan an.. die yang cakap!:)
haha.. ape2 pun die suke pic aku yang nih! terima kasih!
* kredit to awak :) wink3~ <3
-
-
-
-
~
~
~
~

ni pic yang aku dan dia... haha.. sape snap ni? nmpk cntek larh! haha.. pasan jap~
nampak tak keserasian disitu? jangan salah anggap oke! hahaha;p
~
~
~
: walaupun hujan renyai2.. ia x mematahkan semangat kami untuk berjalan2. mengelilingi tasik itu.. haha... agak poyo an ayt aku.. haha lantak lah.. blog aku :

. ok done :) .
. end .

June 4, 2011

santai :)

santai kat sini best! leyh tenangkan fikiran ;p

best nye cuti2 g jalan pulau :)

HAHA.. kali ni aku prgi bersantai2 dengan kakak aku!
dimana ?? haha..
jauh ke ???
pulau ? pantai ? gunung ?
-
-
-
-
-
-
bukan ! HAHA ;p
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hahah.. xde makne nye.. kat umah makcik aku jep! maen buai! beeeesst wooooo :)




maen buai laju3.. hahah :) aku nak kawen dengan anak raja ;p





oke done :)